Om Scuba Divers

Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenter, eller Scuba Divers som vi också kallas, är beläget i Göteborg och tillhandahåller tjänster inom Dykning. Det är allt från att laga torrdräkter i form av halstätningsbyte, kedjebyte, manchettbyte eller limning av kedja eller boots till dykutfärder, luftfyllning och en välsorterad butik med ett sortiment från marknadsledande leverantörer så som Waterproof, Tusa, Aqualung, Santi, Mares, Apeks, Viking, Nothern Diver, Big Blue, Nanight, Dir Zone, m.fl.

Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenters verkstad

Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenters (Scuba Divers) har en väl fungerade dräktverkstad för att laga eller modifiera torrdräkter. Några exempel på vanliga arbeten vi utför är byte av halstätning, byte av handledstäning (manchetter), montering av ringsystem för torrhandskar, limning av kedja, renovering av ventiler eller om ni bara behöver provtrycka er dräkt för att hitta eventuella läckor kan vi även hjälpa till med detta.

Luftfyllning som erbjuds av Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenter

Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenter (Scuba Divers) har en Poseidon Kompressor tillverkad 1986 och den är kopplad till 5st bankflaskor där vi kan fylla 200bars-, 232bars- samt 300bars flaskor i alla dess dimensioner.
Vanliga storlekar på flaskor inom apparatdykning kan vara följande:

För den hängivne dykaren kan vi erbjuda ett medlemskort (kalenderår) som ger dig fri lyftfyllning.

Utbildningar som erbjuds utav Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenter

Hos Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenter, Scuba Divers, använder vi oss främst utav SSI eller IANTD´s utbildningssystem.
SSI är ett internationellt dykcertifikat som du får efter väl utförd kurs.

Scuba Divers har utbildningar för alla, allt från nybörjare (Open Water Diver), dykare som vill kunna göra lite mer med sin dykning (Advanced Open Water, Rescue Diver, Divemaster m.fl.) till mer tekniska och avancerade dykare (IANTD). Dessutom går det att lära sig mycket mer inom en rad olika specialområden (Night Diver, Dry Suit Diver, Cave Diver, Deep Diver m.fl.)

Vi på Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenter (Scuba Divers) vill utbilda duktiga och säkra dykare som också kommer ha roligt under både kurs och därefter sin framtid som dykare. Vi har därför små grupper för att du ska kunna ta till dig kunskapen på bästa sätt och för att du ska känna dig säker. Du kommer att ha en instruktör som älskar dykning och som dessutom älskar att få lära ut.

Resor och utfärder

Att åka på dykresor är bland det roligaste som finns. Även om Sveriges vatten fortfarande är väldigt bra så drömmer många just om att åka på en dykresa någonstans t.ex. till Bonaire (divers paradise), Filippinerna eller en liveabord i Maldiverna. Vi på Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenter, har nästan alltid en resa i bakfickan. Titta in i under utfärder, resor eller kontakta oss för mer information.

Scuba Divers Personal

Scuba Divers personal består utav Anders som kämpar hårt för att utöka dykintresset i Göteborg främst men även i resten av Sverige. Anders älskar dykning och har genom åren skapat sig mer och mer erfarenhet av dykning både i Norden och utomlands. Han driver de Scuba Divers vid sidan om sina andra uppdrag och hans främsta mål är att få så många som möjligt att upptäcka denna underbara vattenvärld som finns runt omkring oss människor.

Anders Miglavs

Bild på Personal, Anders Miglavs

Anders ”bagarn” Miglavs är delägare i Scuba Divers, Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenter, och startade sin verksamhet ett antal år sedan genom att bli instruktör. Anders lever ett relativt stilla liv i Alingsås med sina två döttrar och sin fru Mia. Anders jobbar dessutom deltid på Pågen i Göteborg och varvar Pågen med sitt arbete på Scuba Divers.

Anders absoluta favoritsysselsättning, förutom dykning, är att resa. Det absolut bästa som finns är då självklart dykresor. Läs gärna mer om Scuba Divers resor här.

Kontakt

070 – 530 01 46

Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenters personalmål

Målet som Scuba Divers personal har är att vi skall vara kunniga, trevliga och hjälpa kunder ta rätt beslut. När det gäller kurser, personlig utveckling, teknisk dykning eller utrustning. Oavsett vilken fråga du har som kund skall vi alltid kunna erbjuda dig ett svar. Du som kund skall alltid känna dig väl mött och känna att du går ifrån vår butik med glädje och en längtan att få komma tillbaka.

Hoppas vi ses!

Anders