Personal

Scuba Divers personal består utav de två ägarna, Anders och Joakim som kämpar hårt för att utöka dykintresset i Göteborg främst men även i resten av Sverige. Anders och Joakim älskar båda dykning och har genom åren skapat sig mer och mer erfarenhet av dykning både i Norden och utomlands. Tillsammans driver de Scuba Divers vid sidan om sina andra uppdrag och deras främsta mål är att få så många som möjligt att upptäcka denna underbara vattenvärld som finns runt omkring oss människor.

Anders Miglavs

Bild på Personal, Anders Miglavs

Anders “bagarn” Miglavs är delägare i Scuba Divers, Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenter, och startade sin verksamhet ett antal år sedan genom att bli instruktör. Anders lever ett relativt stilla liv i Alingsås med sina två döttrar och sin fru Mia. Anders jobbar dessutom deltid på Pågen i Göteborg och varvar Pågen med sitt arbete på Scuba Divers.

Anders absoluta favoritsysselsättning, förutom dykning, är att resa. Det absolut bästa som finns är då självklart dykresor. Läs gärna mer om Scuba Divers resor här.

Kontakt

070 – 530 01 46

Joakim Elfström

Bild på Personal, Joakim Elfström

Joakim Elfström är delägare i Scuba Divers, Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenter och en otroligt hängiven dykare. Joakim utbildar sig konstant inom dykning och HLR för att hela tiden vara uppdaterad i sin dykning och i sitt arbete med att hjälpa kunder. Joakim är gift med Linda och tillsammans har de tre barn. Joakim jobbar också som säljinjengör inom automation på Gycom Industry Nordic AB.

Joakim älskar att utbilda sig och är alltid noga med att ha testat på någonting för att kunna prata om det på bästa sätt. Därför rekommenderar han alltid att man tar en titt på Scuba Divers utbildningar här.

Kontakt

076 – 769 50 95

Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenters personalmål

Målet som Scuba Divers personal har är att vi skall vara kunniga, trevliga och hjälpa kunder ta rätt beslut. När det gäller kurser, personlig utveckling, teknisk dykning eller utrustning. Oavsett vilken fråga du har som kund skall vi alltid kunna erbjuda dig ett svar. Du som kund skall alltid känna dig väl mött och känna att du går ifrån vår butik med glädje och en längtan att få komma tillbaka.