Dykutbildning

Kursschema för Scuba Divers notepad shopping-cart
KURSSCHEMA INTRESSEANMÄLAN KÖP DIREKT

 

Vill du gå en dykutbildning? Vad roligt, då har du verkligen kommit till rätt plats. Vi på Scuba Divers älskar verkligen dykning. Att dessutom få lära ut dykning gör det hela ännu mer fantastiskt.

Att dyka för oss är frihet. Det ger oss, och kanske snart dig, en möjlighet att upptäcka en värld som många idag tyvärr missar.

Världen består idag utav ca 71% vatten så det finns verkligen mycket att upptäcka. Att gå en dykutbildning är första steget för dig att få ut mer av denna värld. Här hos oss, Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenter, vill vi tillhandhålla världens bästa dykutbildningar och utbilda dykare till att bli säkra och trygga i vattnet.

Dykutbildning tillgänglig från Scuba Divers

För att vi på Scuba Divers skall kunna erbjuda bland Sveriges bästa utbildningar har vi möjligheten att erbjuda många olika typer av utbildning. Allt från SSI till IANTD och mycket, mycket mer.

Grundutbildning i dykning

Grundkurs dykning

De första stegen i din resa att bli dykare. Vi använder oss av erkända utbildningsverktyg från SSI där vi på ett pedagogiskt och utvecklande sätt lära ut dykning. Vi lär ut allting från Open Water till Advanced Adventurer och massor av andra roliga utbildningar.

Teknisk dykutbildning

Teknisk Dykutbildning

Teknisk dykutbildning är väldigt intressant då det gör att vi som dykare kan göra mer, dyka längre, dyka djupare, dyka tystare eller vad det nu är vi vill uppnå med vår dykning.

Hjärt och lungräddning

Hjärt och lungräddning

Att kunna ta hand om andra dykare, eller bara andra människor, vid fara är bland det viktigaste som finns. på Scuba Divers kan vi nu erbjuda Hjärt och Lungräddning för att hjälpa dig bli en bättre dykare och/eller medmänniska. Kanske är ni ett företag som vill lära er hjärt och lungräddning. Kom då till oss och lär er hur man snabbt och enkelt räddar liv på riktigt.