Advanced Adventurer

Kursschema för Scuba Divers notepad shopping-cart
KURSSCHEMA INTRESSEANMÄLAN KÖP DIREKT

Med det här programmet kan du prova fem olika dyk från fem SSI-kurser utan att du behöver göra hela kursen. Om du är osäker på ditt nästa steg är detta ett perfekt sätt att fördjupa dina dykkunskaper och erfarenheter. Här kan du hitta vilken dykning som intresserar dig lite extra.

När du genomfört denna kursen och din instruktör godkänt alla obligatoriska moment så kommer du att få ett SSI Advanced Adventurer-certifikat.

Och du, när du hittat det som intresserar dig lite extra så kan vi med stor sannolikhet erbjuda utbildning inom det området. Kontakta oss gärna så kan vi berätta mer.

FILM

Information om Advanced Adventurer kursen

Som du kanske märker på namnet så är Advanced Adventurer kurs inriktad på dig som vill ha mer äventyr inom dykningen. Det betyder givetvis inte att det är en kurs för våghalsar utan bara att det är ännu en väg att lära sig mer om den fantastiska världen under ytan som du lärde känna under din grundkurs.
Du kan gå denna kurs direkt efter grundkurs men det kan också vara ett sätt att få nytändning eller ett sätt att komma igång om du har haft ett längre uppehåll.
För dig som är helt ny så är denna kurs ett utmärkt sätt att få prova lite olika sorters dykning och hitta det som passar dig.
För dig med mycket erfarenhet så kan det vara bra att veta att vi försöker anpassa varje kurs till de deltagare som är med så om du har dykt mycket och länge så berätta gärna det för oss. I vissa fall så kan vi också rekommendera dig andra kurser som blir mer utvecklande för dig.
Till skillnad från andra utbildningsorganisationer så är denna kurs inget obligatoriskt steg för att klättra vidare på utbildningsstegen men det är ändå ett bra sätt att visa på din erfarenhet. Därför rekommenderar vi att du väljer djupdyket som ett av de obligatoriska dyken. Vi brukar vilja lägga in ett avvägningsdyk där du får förfina din avvägning så att du får ut mesta möjliga av din dykning. Just avvägning är en av de kunskaper som vi ser som centrala inom dykning.
Med den kunskap du får med dig från denna kurs så kommer du att vara väl rustad för kommande dyk och många upplever att de känner ett ökat självförtroende under vattnet.

Ingår

  • Kurslitteratur
  • Certifikat
  • Luftfyllningar under kursen

Eftersom all kurslitteratur är elektronisk så är det enkelt att få den på andra språk än svenska. Säg bara till oss så ordnar vi de flesta större språk. Själva kursen kan vi normalt sett bara hålla på svenska eller engelska.

Ingår Ej

  • Dykutrustning. Om du inte äger en egen utrustning så går det att hyra till ett reducerat pris under kursen (500kr för båda dagarna)
  • ABC-paket (mask, snorkel, fenor, boots och handskar)
  • Transport till och från dykplatserna
  • Vid torrdräktsdyk behöver du ha med dig varma kläder att ha under

Förkrav

  • Du måste vara Open Water Diver eller ha ett likvärdigt certifikat från en annan utbildningsorganisation.
  • Kunna svara ”nej” på alla frågor på hälsodeklarationen eller ha läkares godkännande.