Dive Guide och Divemaster

Datum/Tid
Date(s) - 25/04/2018
00:00

Plats
Scuba Divers


Beskrivning av Dive Guide och Divemaster kursen

Att bli Divemaster är det första steget till att börja jobba med dykning. Som en ledare är det ditt jobb att hjälpa andra uppleva och utvecklas inom dykningen. För att bli Divemaster måste man genomgå Dive Guide samt Science of Diving kurserna. Då ges man automatisk titeln Divemaster.

SSI Divemaster

Divemaster

Dive Guide

Detta program ger dig de färdigheter och erfarenheter som krävs för att säkert leda grupper av certifierade dykare och är det första steget mot en spännande karriär som SSI Dive Professional utan att du behöver slutföra ett instruktörsprogram. Professionella Dykguider kan fungera för SSI Dive Centers, som leder dyk i olika miljöer och förhållanden. Du kommer att tjäna SSI Dive Guide certifieringen efter att ha avslutat det här programmet

Dive Guide

Dive Guide

.

Science of Diving

Detta program ger en djupgående och detaljerad studie av fysik, fysiologi, dekompressionsteori, vattenmiljö och dykutrustning. Det krävs utbildning för de flesta SSI Dive Professional-program, liksom vissa Extended Range-program. Du kommer att tjäna SSI Science of Diving Specialty certifiering efter att ha avslutat det här programmet .

Science of diving

Science of diving

Schema för kursen

2018-04-25 Kursstart
Schemat för denna kursen bestäms mellan deltagarna samt instruktören.