Good Samaritan

Kursen Good Samaritan är en väl genomtänkt första hjälpen utbildning för akuta insatser som exempelvis kraftiga blödningar eller hjärtstopp, därför är denna kurs intressant för alla som vill lära sig förstahjälpen och hjärt-lungräddning.

 

Information om Good Samaritan kursen

Kursen SwedTech Diving Good Samaritan är i första hand en kompletterande utbildning till Scubadiver nivåerna, men vänder sig också till alla som följer med ut på dykplatserna.

I grund och botten är Good Samaritan en väl genomtänkt första hjälpen utbildning för akuta insatser som exempelvis kraftiga blödningar eller hjärtstopp, därför är denna kurs intressant för alla som vill lära sig förstahjälpen och hjärt-lungräddning.

Du kommer efter denna kurs kunna känna dig trygg i akuta nödsituationer, veta hur du lägger tryckförband för att förhindra kraftig blödning och hur du utför hjärt-lung räddning samt använder en defibrillator för att nämna några av sakerna.

Kursen är en heldag och för att deltagarna ska få ut så mycket som möjligt har vi ett max deltagarantal på 6 personer per instruktör.

 

Pris

 

Ingår

 

Ingår Ej

 

Förkrav

  • Eleven ska vara minst 15 år

Comments are closed.