IANTD Advanced Recreational Trimix Diver

Har du sett det mesta på sportdykardjup? Finns det vrak som du inte kommer åt för att de ligger för djupt? Vill du se stora mängder kräftor i Gullmarn? Eller har du drömt om vraken i Chuuk Lagoon? Då är IANTD Advanced Recreational Trimix Diver rätt kurs för dig.

 

Information om IANTD Advanced Recreational Trimix Diver kursen

Det finns många anledningar till att dyka djupt men när vi dyker djupt ska det vara säkert. Därför behövs ytterligare kunskaper och andra gasblandningar. IANTD Advanced Recreational Trimix Diver är en introduktionskurs till teknisk dykning där du får de kunskaper och färdigheter som krävs för att hantera utrustningen och dig själv på djup ner till 48 meter.

Utrustning

Sportdykarutrustning med flaskor med dubbla utgångar, alternativt en ponyflaska, stageflaska med regulator, linrulle/spole, lyftsäck/dekoboj. Vi rekommenderar starkt platta, remställ och dubbelpaket.

Omfattning

Fyra heldagar.

Upplägget kan till exempel se ut så här:

  • Dag 1 Teori
  • Dag 2 Teori och bassäng
  • Dag 3 Två utedyk till max 30 meter
  • Dag 4 Två utedyk till max 48 meter

Men det finns också möjlighet att köra teoripassen under några kvällar. Räkna då med tre kvällar för teori och åtminstone en för bassäng/skyddat vatten.

Om kursen kombineras med andra kurser, exempelvis med Deep Diver, tillkommer ytterligare dykdagar

Begränsningar

Max djup 48 meter. Max dekompression 15 minuter. Max PO2 1.5 bar. END max 24 meter.

 

Pris

7000kr

 

Ingår

 

Ingår Ej

  • Gasfyllning

 

Förkrav

Advanced Open Water Diver, IANTD EANx Diver, IANTD Deep Diver och minst 30 loggade dyk eller tillräcklig erfarenhet för att instruktören ska anse att eleven har tillräcklig förmåga för att klara kursen, som en tumregel Advanced Open Water Diver, nitroxcertifikat och minst 70 dyk. Rescue diver rekommenderas.

Comments are closed.