Scuba Divers till OneOcean i Norge 28/9 – 1/10-2017.

On 21 mars, 2017 by Joakim Elfström

oneocean_logo

När vi va på dykmässan i helgen så bokade vi upp en trip till Norge och dykning i Kristiansand hos OneOcean. Planen är att åka 28/9 (Torsdag), alternativt åka upp Onsdag kväll/eftermiddag 27/9 efter att vi har slutat jobbet. Priset är enligt prislistan på OneOceans hemsida 4200Nkr (I priset ingår det 3 dykdagar, 2 båtdyk per dag. obegränsad dykning ifrån land, 3 nätter i stuga, fri luft, flaska och vikter och lunch ombord på båten) om vi åker på Torsdag, åker vi på onsdag kväll så det blir en natt extra så kommer det bli en extra kosnad på ca: 300Nkr, detta bestämmer vi med dom som anmäler sig. Förutom jättemycket naturdykning så finns också ett antal olika spännande vrak på platsen som vi har som plan att besöka under ytan. Det största och kanske mest spännande är vraket MS Seattle ifrån andra världskriget som börjar på ca: 19m och som djupast ligger på 70m, den ligger i en sluttning. (givetvis dyker man efter sin kunskap/utbildningsnivå) Ett annat vrak som krävs på ett besök är Dornier DO 24 T-3 som man kan nå ifrån land bara 40 minuter ifrån dykcentret med bil (27 – 30m). Minesweeper M-426 som kan vara intressant som ligger på 15-20meters djup, för att nämna några. Är ni intresserade för att följa med oss till Norge för grym dykning? Kontakta oss och anmäl er via mail: info@scubadivers.se.

Vi anser att förkrav för denna resa är som minst  PADI Advanced Open Water Diver eller liknande kunskapsnivå/utbildningsnivå och 20 dyk.

Mer information finns här.

Har ni frågor så kan ni ringa eller maila till oss så svarar vi gärna på era funderingar, alternativt att ni frågar OneOcean direkt.

Comments are closed.