Personal

Scuba Divers, eller Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenters personal består utav de tre ägarna, Anders, Joakim och Pontus som kämpar för att utöka dykintresset i Göteborg främst men även i resten av Sverige.

Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenters personalmål

Målet med Scuba Divers personal är att vi skall vara kunniga, trevliga och hjälpa kunder ta rätt beslut. När det gäller kurser, personlig utveckling, teknisk dykning eller utrustning. Oavsett vilken fråga du har som kund skall vi alltid kunna erbjuda dig ett svar. Du som kund skall alltid känna dig väl till mött och känna att du går ifrån vår butik med glädje och en längtan att få komma tillbaka.

Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenters Personal

På Scuba Divers eller Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenter är vi 3 personer som jobbar febrilt för att du skall få den absolut bästa upplevelsen. Läs mer om oss nedan

 

Anders Miglavs

Scuba_Divers_Personal_Anders_Miglavs

Personal Anders Miglavs

Anders ”bagarn” Miglavs är ägare utav Scuba Divers och delägare i Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenter och startade sin verksamhet ett antal år sedan genom att bli instruktör. Anders lever ett relativt stilla liv i Alingsås med sina två döttrar och sin fru Mia. Anders jobbar dessutom deltid på Pågen i Göteborg och varvar Pågen med sitt arbete på Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenter och Scuba Divers.

 

 

 

Kontakt

070 – 530 01 46

 

Joakim Elfström

Scuba_Divers_Personal_Joakim_Elfstrom

Personal Joakim Elfström

 

Joakim Elfström är delägare i Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenter och en otroligt hängiven dykare. Tyvärr är det svårt att hinna med den egna dykningen i Joakims annars hektiska liv. Joakim är gift med Linda och tillsammans har de tre barn.

 

 

 

Kontakt

076 – 769 50 95

 

Pontus Östgårdh

Scuba_Divers_Personal_Pontus_Ostgardh

Personal Pontus Östgardh

 

Pontus Östgårdh är delägare i Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenter och är den händiga utav de tre ägarna. Pontus jobbar utöver Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenter som Elektriker och med Scenbyggen.

 

 

 

 

Kontakt

076 – 161 24 01

Comments are closed.