Personal

Scuba Divers, eller Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenters personal består utav de två ägarna, Anders och Joakim som kämpar för att utöka dykintresset i Göteborg främst men även i resten av Sverige.

Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenters personalmål

Målet med Scuba Divers personal är att vi skall vara kunniga, trevliga och hjälpa kunder ta rätt beslut. När det gäller kurser, personlig utveckling, teknisk dykning eller utrustning. Oavsett vilken fråga du har som kund skall vi alltid kunna erbjuda dig ett svar. Du som kund skall alltid känna dig väl till mött och känna att du går ifrån vår butik med glädje och en längtan att få komma tillbaka.

Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenters Personal

På Scuba Divers eller Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenter är vi 2 personer som jobbar febrilt för att du skall få den absolut bästa upplevelsen. Läs mer om oss nedan

 

Anders Miglavs

Scuba_Divers_Personal_Anders_Miglavs

Anders ”bagarn” Miglavs är delägare i Scuba Divers, Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenter och startade sin verksamhet ett antal år sedan genom att bli instruktör. Anders lever ett relativt stilla liv i Alingsås med sina två döttrar och sin fru Mia. Anders jobbar dessutom deltid på Pågen i Göteborg och varvar Pågen med sitt arbete på Scuba Divers, Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenter.

Kontakt

070 – 530 01 46

Joakim Elfström

Joakim Elfström är delägare i Scuba Divers, Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenter och en otroligt hängiven dykare. Joakim utbildar sig hela tiden inom dykning och HLR för att hela tiden vara uppdaterad i sin dykning. Joakim är gift med Linda och tillsammans har de tre barn. Joakim jobbar också som säljinjengör, 100% inom automation på Gycom Industry Nordic AB.

Kontakt

076 – 769 50 95

Comments are closed.