Om Scuba Divers

Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenter, eller Scuba Divers som vi också kallas, är beläget i Göteborg och tillhandahåller tjänster inom Dykning. Det är allt från att laga torrdräkter i form av halstätningsbyte, kedjebyte, manchettbyte eller limning av kedja eller boots till dykutfärder, luftfyllning och en välsorterad butik med ett sortiment från marknadsledande leverantörer så som Waterproof, Tusa, Aqualung, Santi, Mares, Apeks, Viking, Nothern Diver, Big Blue, NanightDir Zone, m.fl.

 

Adress och kontaktuppgifter till Göteborgs Dräktverkstad och Dykcenter

Nya Tingstadsgatan 1
422 44 Hisings Backa

E-post: info@scubadivers.se
Telefon: 0737-254969 (Butikstelefonen är bemannad under öppettiderna) övrig tid når ni oss på våra privata telefoner, dessa nummer finns under personal 

 

Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenters verkstad

Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenters (Scuba Divers) har en väl fungerade dräktverkstad för att laga eller modifiera torrdräkter. Några exempel på vanliga arbeten vi utför är byte av halstätning, byte av handledstäning (manchetter), montering av ringsystem för torrhandskar, limning av kedja, renovering av ventiler eller om ni bara behöver provtrycka er dräkt för att hitta eventuella läckor kan vi även hjälpa till med detta.

 

Luftfyllning som erbjuds utav Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenter

Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenter (Scuba Divers) har en Poseidon Kompressor tillverkad 1986 och den är kopplad till 5st bankflaskor där vi kan fylla 200bars-, 232bars- samt 300bars flaskor i alla dess dimensioner.
Vanliga storlekar på flaskor inom apparatdykning kan vara följande:

För den hängivne dykaren kan vi erbjuda ett medlemskort (kalenderår) som ger dig fri lyftfyllning.

 

Utbildningar som erbjuds utav Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenter

Hos Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenter, Scuba Divers, använder vi oss av SSI, IANTD´s och SwedTec´s dykutbildningar.
SSI är ett internationellt dykcertifikat som du får efter väl utförd kurs.

Scuba Divers har utbildningar för alla, allt från nybörjare (Open Water Diver), dykare som vill kunna göra lite mer med sin dykning (Advanced Open Water, Rescue Diver, Divemaster m.fl.) till mer tekniska och avancerade dykare (IANTD och SwedTec). Dessutom går det att lära sig mycket mer inom en rad olika specialområden (Night Diver, Dry Suit Diver, Cave Diver, Deep Diver m.fl.)

Vi på Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenter (Scuba Divers) vill utbilda duktiga och säkra dykare som också kommer ha roligt under både kurs och därefter sin framtid som dykare. Vi har därför små grupper för att du ska kunna ta till dig kunskapen på bästa sätt och för att du ska känna dig säker. Du kommer att ha en instruktör som älskar dykning och som dessutom älskar att få lära ut.

 

”Café Scuba”

Vår teorisal fungerar som ”Café” under öppettider (teorilektioner är efter stängning)
Hit är du alltid välkommen på en kopp kaffe, prata dykning eller läsa dyktidningar. Du kan självklart också sitta här och plugga på teorin (du har ju hjälp nära om det är något du vill fråga om).

 

Resor och utfärder

Att åka på dykresor är bland det roligaste som finns. Även om Sveriges vatten fortfarande är väldigt bra så drömmer många just om att åka på en dykresa någonstans t.ex. till Bonaire (divers paradise), Filippinerna eller en liveabord i Maldiverna. Vi på Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenter, har nästan alltid en resa i bakfickan. Titta in i under utfärder, resor eller kontakta oss för mer information.

Hoppas vi ses!

Anders, och Joakim

Comments are closed.